Design meubels inkopen

U zoekt een opkoper die uw design meubels in kan kopen? Wij kopen ze direct van u in! Heeft u mooie design meubels uit het hogere segment? U gaat verhuizen of vernieuwen van interieur en wilt uw design meubels graag snel en gemakkelijk verkopen? Bied ze dan nu aan ons aan! Wij zijn een opkoper gespecialiseerd in het inkopen van design meubels uit het hogere segment.

U heeft zelf geen zin om actief uw design meubels te verkopen? En dat is heel begrijpelijk, er gaat nogal wat tijd en energie in zitten. U moet allereerst mooie foto`s maken, een mooie product omschrijving. Vervolgens moet u op verschillende plaatsen op internet advertenties gaan plaatsen en daarna begint het eigenlijk pas echt. U moet de vragen van geïntereseerden via telefoon en e-mail beantwoorden. Uiteindelijk moet u ook afspraken inplannen voor mensen die het willen komen bezichtigen, hier heeft u ook niet altijd tijd voor en/of zin in.

Een opkoper zoals wij kan dan uitkomst bieden! Wij kunnen snel handelen en vaak op korte termijn uw design meubels inkopen. Wij komen bij u langs om uw design meubels te bezichtigen of we vragen u om in Cuijk langs te komen met uw design meubels. Als wij interesse hebben en we komen er samen uit dan kunnen we vaak heel snel schakelen en kunnen we uw design meubels direct van u inkopen. Dit scheelt u heel erg veel tijd, energie en gedoe.

Hogere segment design meubels

“Wat bedoelen jullie dan precies met design meubels uit het hogere segment?” Daarmee bedoelen we design meubels van merken die bekend staan om hun kwaliteit en uitmuntende design. Bijvoorbeeld Vitra, Poltrona Frau, B&B Italia, Leolux, Muuto, etc. En unieke en mooie design meubels. Onderstaand treft u daarvan enkele foto`s van enkele voorbeelden aan:

Pastoe bureau design meubels
Vitra DSW stoel
Prooff oorstoel Jurgen Bey
Vitra EA 108 stoel design meubels inkopen

Het gaat er dus om dat het gewoon mooie en unieke design meubels zijn van echte goede en kwalitatief hoogstaande merken. Ze mogen helemaal nieuw zijn, maar ook oudere design meubels kopen wij in. Ze dienen wel in een mooie en goede staat te zijn. Zijn ze heel erg kapot/beschadigd dan hebben wij niet altijd interesse.

Wat te doen

Uw design meubels inkopen kunnen wij het beste en snelste als u ze online aanbied via het online aanbied formulier.  Wij bekijken uw aanbod en reageren doorgaans binnen 24 uur. Als we interesse hebben zullen we u even bellen of mailen voor meer informatie of om een afspraak voor bezichtiging in te plannen of u kunt er mee naar Cuijk komen. Als uw foto`s en omschrijving meteen duidelijk genoeg zijn kunnen we uw design meubels soms ook al meteen inkopen.

Wilt u eerst nog wat informatie of wat weten dan kunt u ook altijd gewoon nog even contact met ons opnemen via telefoon of e-mail.